Velkommen til Trines hjemmeside  
 

Lidt om mig

Man kan ikke leve uden webcomics, men det er sommetider svært at finde ny inspiration. Derfor har jeg her samlet de webcomics, som jeg læser. Så håber jeg at andre kan få gode ideer. Det er ikke sikkert at linkene virker mere - sorry. Prøv at søg på dem, hvis ikke.

Hvis du ser ned over siden, kan du få en ide om hvad jeg kan lide. Har du en god ide til hvad jeg ellers skal læse, så skriv endelig: hjemmeside@trinekc.dk


Handler om menneskerne bag softwarefirmaet GPF. Meget nørdet, involverer bl.a. parallelle verdener, superagenter, gale videnskabsmænd, intelligente slimklatter, en markedtingskvinde, der vil overtage verdensherredømmet.


En verden uden mennesker, hvor dyrene er intelligente. Hovedpersonerne er en kvindelig ulv og en mandlig kanin, der er gift. Sammen har de tre børn, et pindsvin der er kærester med en flagermus, en ulv der er kærester med en ørkenræv og en kødædende kanin.


Nørdet kontormiljø med en meget dum chef.


Canadisk pige på omkring 10 år med en meget veludviklet fantasi.


Tre fyre og tre piger på college. Involverer satanister, tentakler, store bryster, varulve (eller rettere varcoyoter), sadister og masser af sprut og sex.


Samfundskritisk amerikansk satire. Der er striber man ikke forstår, når man ikke er amerikaner, men den er stadig rigtig sjov.


En livsfarlig kanin, masser af druk, blodtørstige killinger, sexede kvinder, et rumvæsen, vampyrer og store våben.

 


Profile for T+K