Velkommen til Trines hjemmeside  
  Stofskiftet   Graves   Behandling   Min sygdom   Gravid   Links

Stofskifte

Jeg har oprettet en gruppe for os med for højt stofskifte på Facebook - den hedder "For højt stofskifte/Graves". Du skal være velkommen til at være med. :)

I juni 2002 fik jeg konstateret særdeles for højt stofskifte. Da jeg endelig blev lukket ud fra hospitalet igen, gik jeg jo straks igang med at søge informationer om denne sygdom. På dette tidspunkt vidste vi endnu ikke hvilken stofskiftesygdom jeg har, så jeg søgte bare på "for højt stofskifte".

Til min store overraskelse kunne man så godt som intet finde. Biblioteket har en enkelt lille bog, hvor i der er 2 sider om stofskiftesygdomme. På internettet var der lidt på http://www.netdoktor.dk, men det var mere eller mindre det. Da satte jeg mig for, at samle mine oplysninger, når jeg var blevet rask nok til det.

I januar 2007 fik jeg så igen for højt stofskifte. Jeg blev sat i behandling med Thycapzol og 15. maj 2007 var stofskiftet så normalt og mængden af medicin så lav, at lægen gav grønt lys til at jeg måtte blive gravid. 2. juli 2007 var der to fine blå streger på den første graviditetstest og 20. marts 2008 fødte jeg en sund og velskabt datter. Min (håbløst uopdaterede) dagbog kan læses enten her på siden under Min sygdom, eller på min blog. Her på siden står der kun noget om min stofskiftesygdom, men på bloggen skriver jeg jævnligt om det der nu falder mig ind.

Så på disse sider er der en skøn blanding af mine egne oplevelser og de oplysninger jeg har kunnet finde rundt omkring, specielt på amerikanske sider. Jeg garanterer ikke for at det jeg skriver er rigtigt, selvom jeg naturligvis gør mit bedste. Under links har jeg samlet links til de steder jeg selv har haft glæde af og som er brugt til at lave denne side.

Hvis du finder fejl, har kommentarer eller spørgsmål, så mail mig endelig.

 


Profile for T+K